نتایج سنجش های آماری
مردم چه میگویند؟ نتایج نظرسنجیهای فروردین ماه ۱۴۰۱
فروردین ماه سال ۱۴۰۱ با ۴۲ مورد نظرسنجی و ۷۵۴۲ شرکتکننده به پایان رسید. در مجموع ۶۷ درصد از مردم با مواضع روحانیونی که مطالبه گری و شفافیت و کاهش تنش در منطقه و تعامل با جامعه بین المللی را مطرح کردند موافقت داشتند. اهم اظهارات روحانیون به خصوص ائمه جمعه در ماه گذشته با موضوعات روز مرتبط بود و میتوان آنها را در مباحث مذاکرات هستهای و احیای برجام، معضلات معیشتی، شفافیت و آزادیها یا محدودیتهای مدنی بررسی کرد.
مردم چه میگویند؟ نتایج نظرسنجیهای دیماه
دیماه پر از فراز و نشیبهایی تاثیرگذار بر معیشت مردم بود. از جدال بر سر تنظیم بودجه ۱۴۰۱ تا فقدان تغییرات اساسی در حوزه اقتصاد و مدیریت کشور، مردم همچون گذشته شاهد افزایش قیمتها و ادامه طولانیترین دوره تورم در تاریخ کشور بودند. این روند به خصوص با رسانهای شدن اتوبوس کارتنخوابها، نمونه تلخ دیگری از انفعال حاکمیت درباره مشکلات معیشتی مردم بود. از جمله معدود نقطههای مثبت این ماه، واکنشهای برخی مراجع در حمایت از مردم و همدردی با مشکلات معیشتی آنها بود. با ادامه مذاکرات هستهای در وین، دوگانه مذاکره و مقاومت نیز همچون ماههای گذشته در سخنان و موضعگیریهای روحانیون و ائمه جمعه به وفور مشاهده شد. سایت «مردم و روحانیت» با برگزاری ۶۱ نظرسنجی در دیماه، مواضع روحانیون و امامان جمعه در موضوعاتی همچون مطالبهگری، دینداری و مذاکرات هستهای را به مخاطبین سایت ارائه داد. در ادامه خلاصه نتایج این نظرسنجیها را بخوانید:
مردم چه میگویند؟ نتایج نظرسنجیهای آذرماه
آذرماه فصل دیگری از اعتراضات مردم به کمبودها و نبودها بود. درحالیکه اعتراضات کشاورزان و مردم اصفهان در رسانهها بازتاب گستردهای داشت، اعتراضات معلمان در بسیاری از شهرها رسانهای نشد. بسیاری از روحانیون به موضعگیری علیه اعتراضات اصفهان پرداختند لیکن سخنی از جامعه روحانیت و ائمه جمعه درباره اعتراضات معلمان شنیده نشد. دیگر موضوع مهم این ماه دفاع روحانیون و ائمه جمعه از عملکرد دولت بود. با ادامه گرانیها و مشکلات معیشتی، انتقاداتی نسبت به کمکاری دولت در مهار تورم توسط کارشناسان مطرح شد، لیکن اکثر روحانیون نزدیک به دستگاه قدرت به حمایت از دولت شتافته و عملکرد دولت را تحسین کردند. با آغاز دور جدید مذاکرات برجام، این مورد که در سخنان روحانیون در سالهای گذشته به ندرت بدان اشاره میشد، در ماه آذر از تریبونها شنیده شد. سایت «مردم و روحانیت» با برگزاری ۶۴ نظرسنجی در این ماه، مواضع روحانیون در مسائلی اعم از مطالبهگری (کمآبی و مشکلات معیشتی)، فساد و مذاکرات هستهای را به مخاطبین سایت ارائه داد. در ادامه خلاصه نتایج این نظرسنجیها را بخوانید:
مردم چه میگویند؟ نتایج نظرسنجیهای آبان ماه
آبان ماه مطالبهگری بود. اما برخلاف گذشته که مردم پیشرو مطالبهگری و احقاق حقوق خود بودند، برخی از مراجع و روحانیون در حمایت از صدای خسته مردم سخن گفتند. این اقدام که با مخالفت گروههایی از برخی از جناحها روبرو شد، نشانگر وجود چنددستگی در بین جامعه روحانیت بود. در آبان ماه، مسئله مطالبهگری از تریبون نماز جمعه نیز به گفتمان مهمی تبدیل شد. نتیجه این گفتمان، بیان انتقادات مؤثر و سازندهای برای پرهیز از محافظهکاری در خطبههای نماز جمعه بود تا امامان جمعه به وظیفه خود نسبت به مطالبهگری و فسادستیزی برگردند. در باب سیاست خارجه، بسیاری از روحانیون که در ماههای قبل از ایده تعامل و مذاکرات بینالمللی حمایت کرده بودند، با توسل به روایات منسوخ استکبارستیزی، مواضع سختی در آستانه آغاز دور جدید مذاکرات برجامی اتخاذ کردند. سایت «مردم و روحانیت» در آبان ماه با برگزاری ۱۲۵ نظرسنجی به بررسی نظرات مردمی درباره مواضع روحانیت در موضوعاتی چون مطالبهگری، وحدت اسلامی، مشکلات معیشتی و تعامل بینالمللی پرداخت. در ادامه خلاصه نتایج این نظرسنجیها را بخوانید.
مردم چه میگویند؟ نتایج نظرسنجیهای مهر ماه
مهرماه ماه روایتها بود. پس از سخنرانی رهبری که خواستار «جهاد تبیین» در روایات منتشره توسط مسئولین و مردم در رسانهها و فضای مجازی شدند، متأسفانه هنوز شاهد روایات سیاسی و آدرسغلط دادنهایی بودیم که فضای جامعه و فضای مجازی را متشنج کردند. در ماه مهر همچنین شاهد اولین اقدام عملی توسط دولت سیزدهم بودیم که با واردات گسترده واکسن، بالاخره به داد مردم رسید. در این ماه موضوعات منطقهای با افزایش تنشها در مرزهای کشور در غرب و شرق، نیاز کشور به توجه به سیاست تعامل منطقهای را بیش از پیش نشان داد. لازم به ذکر است که در این ماه شاهد بیشترین سخنان روحانیون درباره برجام و مذاکرات هستهای بودیم که با توجه به تلاشهای دولت رئیسی برای رفع تحریمها و بازگشت به برجام بسیار حائز اهمیت بود. گزارشی که در ادامه میخوانید تحلیل نتایج ۹۲ نظرسنجی انجام شده توسط سایت «مردم و روحانیت» در ماه مهر بر اساس سخنان روحانیان و بازخورد مردم نسبت به مواضع آنهاست. این نظرسنجیها را میتوان در سه موضوع مطالبهگری (واکسن کرونا و سلاح تبیین)، بحرانهای منطقهای (ناآارامیها در افغانستان و بحران قفقاز)، و مذاکرات برجام دستهبندی کرد. لطفاً با ما همراه باشید.
مردم چه میگویند؟ نتایج نظرسنجیهای شهریور ماه
شهریور ماه مطالبهگری بود. در این ماه صدای مطالبهگری کرونایی مردم پس از ماهها دوباره رساتر شنیده شد، درحالیکه مطالبهگریها برای رسیدگی به بدرفتاری با زندانیان در اوین به گوش شنوایی نرسید و حتی صدای مطالبهگر یک امام جمعه عدالتخواه و مردمی نیز ساکت شد. در این ماه سایت «مردم و روحانیت» با برگزاری ۹۸ نظرسنجی، بازخورد مردم نسبت به مواضع روحانیون را جمعآوری و ثبت نمود. این نظرسنجیها را میتوان در سه موضوع مطالبهگری (عدالت اجتماعی، فسادستیزی، واکسیناسیون و رابطه مردم و روحانیت)، رفع تحریمها، و رویکرد منطقهای دستهبندی کرد. در ادامه خلاصهای از نتایج این نظرسنجیها را بخوانید:
مردم چه میگویند؟ نتایج نظرسنجیهای مرداد ماه ۱۴۰۰
مرداد ماه، تلخترین ماه سال بود. بحران بیآبی در خوزستان که به اعتراضات مردمی در آن استان و دیگر نقاط کشور منجر شد، در دو هفته اول مرداد توجه مقامات عالی کشور را به نیازهای اساسی فراموششده مردم جلب کرد. در دو هفته آخر این ماه نیز با وخیمتر شدن اوضاع شیوع سویه دلتای ویروس کرونا و افزایش تصاعدی نرخ مرگومیر در کشور، مسئولان بالاخره متوجه شکست طرح واکسیناسیون ملی شدند و رهبری دستور واردات بیشتر واکسن از خارج را صادر نمودند. در این ماه، سایت «مردم و روحانیت» با برگزاری ۸۸ نظرسنجی، نظرات مردمی درباره مواضع روحانیون را در موضوعاتی چون اعتراضات مردمی به بیآبی، مشکلات معیشتی، کرونا و واکسیناسیون ملی، طرح صیانت مجلس، مذاکرات برجامی و سقوط دولت افغانستان جمعآوری نمود. نتیجه این نظرسنجیها که اخذ بیش از ۱۳ هزار رأی مردمی بود، در این گزارش به طور خلاصه خدمت شما گرامیان عرضه میشود. با ما همراه باشید.
مردم چه میگویند؟ نتایج نظرسنجیهای تیر ماه ۱۴۰۰
تیر ماه قرار بود ماه التیام و آرامش باشد. پس از پایان کارزارهای انتخاباتی که با تبلیغات و درگیریهای سیاسی و جناحی که بر فضای دوقطبی جامعه دامن زده بود، امید آن بود که ملت ما فرجه تنفس و آرامش بیابد. در تیر ماه مشکلات معیشتی همچنان لاینحل ماند، آتش تنشهای سیاسی و جناحی نیز همچنان فروزان بود و مذاکرات برجامی برای رفع تحریمها نیز بینتیجه رها شد. لیکن آنچه تحمل مشکلات و گرمای تابستان را غیرممکن کرد و اعتراضات مردمی در نقاط مختلف میهن اسلامیمان را به همراه داشت، خاموشیها و بیآبیهای بدون برنامه، مکرر و طولانی بود. در تیر ماه، سایت «مردم و روحانیت» با برگزاری بیش از ۱۰۰ نظرسنجی، نظرات مردمی درباره مواضع روحانیون را در موضوعاتی چون انتخابات، مشکلات معیشتی، مذاکرات برجامی و مسائل منطقهای جمعآوری نمود. نتیجه این نظرسنجیها که اخذ بیش از ۲۰ هزار و پانصد رأی مردمی بود، در این گزارش به طور خلاصه خدمت شما گرامیان عرضه میشود. با ما همراه باشید.
مردم چه میگویند؟ نتایج نظرسنجیهای خرداد ماه ۱۴۰۰
خرداد ۱۴۰۰، ماه سرانجام یک سال بازیهای تاج و تخت دولت بود. پایان رقابتهای انتخاباتی، به معنای پایان فعالیتهای دولتهای سایه، تخریب و انتقادهای سیاسی و جناحی بود که نتیجهای جز به تأخیر انداختن رفع تحریمها و احیاء اقتصاد و گروگانگیری سفره مردم در بر نداشت. در طی این مدت سایت «مردم و روحانیت» با برگزاری بیش از ۱۱۵ نظرسنجی، دیدگاه مردم درباره مواضع روحانیون در موضوعاتی همچون انتخابات، حکومت اسلامی، مشکلات معیشتی، تعاملات بینالمللی و منطقهای را جویا شد که نتیجه آنها اخذ بیش از ۲۲ هزار رأی مردمی بود. در ادامه خلاصهای از نتایج این نظرسنجیها را بخوانید:
مردم چه میگویند؟ نتایج نظرسنجیهای اردیبهشت ماه ۱۴۰۰
در دومین ماه سال ۱۴۰۰، دو معضل کرونا و مشکلات معیشتی بر سلامت و سفره مردم سایه انداختند و اقدامات مسئولان در مبارزه با این معضلها همچون نوشدارو پس از مرگ سهراب بود. در طی این مدت سخنان روحانیون و امامان جمعه بر مقوله انتخابات و تلاش برای دعوت دوباره مردم به مشارکت در صحنه سیاست داخلی متمرکز بوده و توجه بسیار کمتری در مقایسه با دو ماه گذشته به مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم شد. موضوعات نظرسنجیهای سایت «مردم و روحانیت» بر اساس اظهارات روحانیون در اردیبهشت ماه شامل مسائل انتخاباتی، سیاست خارجه و میدان، معیشت مردم، مذاکره و برجام، فساد و نقش روحانیت در نظام بود. در مجموع بیش از ۲۰ هزار و پانصد رأی تا زمان نگارش این مقاله در ۶۶ نظرسنجی سایت «مردم و روحانیت» اخذ شده است. این گزارش نگاهی به واکنشهای مردم به اهم موضوعات مطرح شده در اردیبهشت ماه سال جاری از سوی روحانیون و مواضع ایشان به آن موضوعات دارد.
نتایج نظرسنجی های فروردین ماه ۱۴۰۰
سال ۱۴۰۰ با شعار «تولید، پشتیبانیها، مانعزداییها» آغاز شد و همین شعار، اولین نظرسنجی سایت مردم و روحانیت در سال جدید بود. موضوعات نظرسنجیها بر اساس اظهارات روحانیون در این ماه شامل مسائل اقتصادی، معیشتی، فساد، مذاکره با غرب، برجام، کرونا، و توافق ایران و چین بود. در مجموع ۷۱ هزار و ۹۲۱ نفر تا زمان نگارش این مقاله در ۸۷ نظرسنجی سایت مردم و روحانیت شرکت کردند. در ادامه واکنش مردم به اهم موضوعات مطرح شده از سوی روحانیون و مواضع ایشان در قبال آن موضوعات را از خلال ارزیابیهای این ماه مرور میکنیم.
نتایج نظرسنجی «نکته کلیدی برای صدور انقلاب چیست؟»
مردم چه می گویند؟ نتایج نظرسنجیهای بهمن ماه ۱۳۹۹
به گزارش سایت مردم و روحانیت، مذاکره با آمریکا و بازگشت به برجام یکی از مهمترین موضوعات مورد توجه روحانیون در بهمن ماه (۱۳۹۹) بودهاست. در میان موضوعات دیگری که در این زمینه مطرح شده، حل مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم، بحث انسجام و اتحاد ملی و همچنین مشکلات مربوط به بودجه قرار داشتند. در این گزارش، نتایج ۷۹ نظرسنجی از سخنان روحانیون درباره مشکلات سیاسی و اجتماعی مذکور، مورد تحلیل قرار گرفته است.
نتایج نظرسنجی «نقایص و کاستیهای بودجه ۱۴۰۰»
نتایج نظرسنجی «سیاسی زدگی واکسن کرونا»
هماکنون بحث و جدل بر سر ورود واکسن کرونا به کشور، در میان چهرههای سیاسی و حوزوی ادامه دارد. بعضی از روحانیون مانند حجتالاسلام محمدرضا ناصری، امام جمعه یزد اظهاراتی دارند که تعداد زیادی از مردم با آنها مخالفند.
مردم چه می گویند؟ نتایج نظرسنجیهای دی ماه ۱۳۹۹
نتایج اجرای ۳۴ نظرسنجی انجامشده توسط سایت «مردم و روحانیت» در دی ماه (۱۳۹۹) نشان میدهد که نگرانیهای مردم در عرصه مسائل اقتصادی و معیشتی همچنین ادامه دارد، و البته بحثها در خصوص انتخابات ریاست جمهوری آتی، اختلافات سیاسی و جناحی بین سیاستمداران، حضور نظامیان در عرصه سیاسی و حقوق زنان نیز افزایش یافتهاست. در طول دی ماه، سایت مردم و روحانیت حدود ۴۵ هزار رأی از مخاطبان به ثبت رساند و با بکارگیری روشهای علمی-آماری، صحت و اعتبار نظرسنجیها تأیید شده است. قابل ذکر است که اکثر این نظرسنجیها به صورت مجازی و با کمک مخاطبان و همکاران ما انجام گرفتهاست.
نتایج نظرسنجی «علت پافشاری رئیسجمهور بر دقیق و هدفمند بودن لایحه بودجه چیست؟»
نتایج آخرین نظرسنجی سایت «مردم و روحانیت» در مورد لایحه بودجه سال آینده، نشان میدهد که ۷۹ درصد جامعه با خواست رهبری و مسئولان برای اصلاح بودجه ۱۴۰۰ موافقند.
نتایج نظرسنجی «گمراهی سیاستمداران و اتخاذ سیاستهای اقتصادی غلط»
چندی پیش رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس، حجتالاسلام موسی غضنفرآبادی در گفتوگویی با خبرنگاران، بیان داشت که اتخاذ سیاستهای اقتصادی غلط از طرف بسیاری از مسئولان، باعث بوجود آمدن فاصله بیشتری بین «فقیر» و «غنی» شدهاست.
یافتههای نظرسنجی «ابراز مخالفت ریاست جمهوری با اولتیماتوم برجامی»
اظهارات اخیر روحانی بر علیه شورای نگهبان باعث واکنش بعضی از اعضای شورای نگهبان شده است.
حجتالاسلام روحانی در نشست حقوق اساسی و شهروندی با اشاره به نقش شورای نگهبان به تفسیر قانون اساسی گفت: تفسیر شورای نگهبان همیشه یکسان نیست و در هر دورهای به یک گونه تفسیر میکنند کمااینکه راجع به اصل ۱۱۳ هم تفسیرات مختلفی در مقاطع مختلف انجام گرفته است.
نتایج نظرسنجی «اعتماد جامعه به سیستم انتخاباتی کشور و چالشها برای اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری»
نظرسنجی در تاریخ ۱ تا ۱۵ دی ۱۳۹۹ انجام گرفت و در آن حدود ۱۹۴۲ نفر شرکت کردند.
این نظرسنجی به منظور درک احساسات و اعتماد جامعه در مورد انتخابات آتی ریاست جمهوری انجام گرفته است.
مردم چه می گویند؟ نتایج نظرسنجیهای آبان ماه ۱۳۹۹
بر اساس نتایج نظرسنجیهای سایت «مردم و روحانیت» مهمترین موضوعات مورد توجه مردم در ماه آذر (۱۳۹۹) مشکلات اقتصادی و مسئله تحریم بوده است. البته بحث کرونا و مسائل اعتقادی هم در نظرسنجی ها مورد توجه قرار گرفت. این گزارش برگرفته از آمار و داده های نتایج بیش از ۳۶ نظرسنجی است که به صورت مجازی در سایت ما از تاریخ ۳۰ آبان تا ۳۰ آذر سال جاری انجام گرفت.
یافتههای نظرسنجی «راه اعتراض ملت برای ابراز نگرانی خود چیست؟»
این نظرسنجی در تاریخ ۵ تا ۲۰ آذر ۱۳۹۹ انجام گرفت و در آن حدود ۳۶۸۵ نفر شرکت کردند. یافتههای این نگاه به حال و هوای جامعه امروز بر مبنای نمونه آماری بدست آمده دیدگاه مخاطبان سایت «مردم و روحانیت» که اکثرا ساکن ایرانند را بازتاب میدهد. همچنین این نظرسنجی در فاصله اطمینان ۹۵ درصد و ضریب خطای ۳.۴ درصد اجرا شد.
مردم چه می گویند؟ گزارش دو هفته آخر آبان ماه
نتایج آخرین نظرسنجیهای سایت «مردم و روحانیت» حاکیست که مهمترین موضوع مورد توجه روحانیون مربوط به سیاست داخلی بویژه عدم توجه نمایندگان مجلس به رفع مشکلات معیشتی مردم بوده است. در این رابطه، اظهار نگرانی برخی از روحانیون در رسانه اجتماعی خود باعث واکنشهای قابل توجهی از طرف مردم شده است. عدهای از روحانیون نیز موضع خود را در مورد رفع فیلترینگ فضای مجازی در رسانههای اجتماعی بیان کردند. نتایج نظرسنجیهای مربوطه از مواردی است که در این گزارش مطرح می شود.
مردم چه می گویند؟ گزارش دو هفته اول آبان ماه
بررسیهای سایت «مردم و روحانیت» در قبال موضعگیری روحانیون و به خصوص خطیبان نماز جمعه در مورد مذاکره کردن نشان می دهد که تنها ۴۸ درصد رأی دهندگان موافق سیاست مقاومت در برابر مذاکره هستند.
مردم چه می گویند؟ گزارش دو هفته اخیر مهر ماه
حدود ۸۶ درصد از مخاطبان با تشویق کشورهای درگیر در منطقه قره باغ به مذاکره، موافق هستند و امتناع از دخالت در امور کشورهای منطقه را استراتژی مناسبی می دانند.
نتایج مقدماتی نظرسنجیهای سایت «مردم و روحانیت» در طول دو هفته گذشته حاکی از آن است که مهمترین موضوع مورد توجه مردم، مشکلات اقتصادی و معیشتی بوده است. از تاریخ ۱۵ تا ۳۰ مهر ماه سال ۱۳۹۹، بیش از ۱۴ هزار رأی از سوی مردم ثبت شده است. در مجموع، سایت ما حدود ۲۱ نظرسنجی در خصوص سخنان روحانیون انجام داد. شایان ذکراست که تعدادی از این نظرسنجیها هنوز در جریان هستند.
مردم چه می گویند؟ گزارش دو هفته اول مهر ماه
۶۱ درصد از شهروندان ایرانی، با اقدامات دولت جمهوری آذربایجان در بازپسگیری اراضی قرهباغ مخالفند
براساس ارزیابی ۱۹ نظرسنجی در سایت «مردم و روحانیت» در دو هفته اول مهر ماه، نتایج مقدماتی حاکی از آن است که مهمترین موضوع مورد توجه روحانیون، درگیریهای اخیر در منطقه مورد مناقشه ناگورنو- قرهباغ بوده. در ضمن، ۷ نظرسنجی در خصوص این درگیریها که مابین ارمنستان و جمهوری آذربایجان انجام گرفته، و برخی از نظرسنجیها هنوز برای شرکتکردن شما کاربران محترم، باز هستند. از دیگر موضوعات قابل توجه دو هفته اخیر، شعار روحانیون بر علیه توطئههای دشمنان انقلاب اسلامی، مشکلات اقتصادی و مبارزه با فساد سیستماتیک بود.
مردم چه می گویند؟ گزارش دو هفته آخر شهریور ماه
بیشتر روحانیون به جای تمرکز و توجه بر مشکلات مربوط به ویروس کرونا و شرایط بهداشتی کشور به امورسیاسی بینالماللی توجه داشتهاند
در طی دو هفته گذشته، سایت «مردم و روحانیت» حدود ۲۰ نظرسنجی در خصوص سخنان چهرههای مذهبی و سیاسی انجام داد. به این ترتیب، موضوعات مختلف روز کشور و جهان، از طرف هر دو جناح اصلاحطلب و اصولگرا مطرح شدهاست. نقطه نظرات آنها درباره چالشهای سیاسی شامل قرارداد صلح بین اسرائیل و کشورهای عربی و همچنین سخنان دیگری در باره مذاکرات با غربیها نیز شنیده شد. قابل ذکر است که برخی از روحانیون به موضوع «نیاز جامعه مدرن به دین» پرداختند. اظهارات حجتالاسلام احمد واعظی در این خصوص توجه بسیاری از مخاطبان سایت و کاربران رسانههای اجتماعی را جلب کرد و باعث شد مباحثات بیشتری در فضای مجازی صورت گیرد. از طرف دیگر سخنان رئیس جمهور در مورد پاندمی کرونا، خدمات مسئولان نظام در قبال رفع مشکلات مردم و نفوذ جمهوری اسلامی در جهان همچنین موضوعات حائز اهمیت بودند.
مردم چه می گویند؟ گزارش دو هفته اول شهریور ماه
هفته امر به معروف و نهی از منکر و هفته دولت، اظهارات جالبی از طرف مسئولان را به همراه داشت. توصیههای برخی از روحانیون محترم در مورد وظیفه مردم در مقابل مسئولان ناکارآمد و حتی مطالبهگری از مسئولان، موضوعهای قابل توجهی بودند.
مردم چه می گویند؟ گزارش دو هفته پایانی مرداد ماه
نتایج نظرسنجیهای سایت «مردم و روحانیت» در طول دو هفته گذشته حاکی از آن است که مهمترین موضوع مورد توجه روحانیون، مشکلات اقتصادی بودهاست. هفته گذشته پدیده «گشایش اقتصادی» که تنها با تکیه بر سخاوت مردم انجام پذیراست، توسط برخی از مسئولان و روحانیون بعنوان طرحی برای نجات از سراشیبی رکود اقتصادی، پیشنهاد شدهبود. مسئله کسری بودجه سال جاری نیز معضلی شده که در حال حاضر بین سه قوای نظام اختلاف به وجود آوردهاست.