مردم با حمایت از کلّیت نظام میتوانند از دولت انتقاد کنند و این همان کاری است که مردم تهران در تجمع «امنیت و اقتدار» در روز دوشنبه چهارم آذر انجام دادند.
متن منبع
علیرضا پناهیان، روحانی و فعال سیاسی اصولگرا در برنامۀ تلویزیونی «پروندۀ ویژه» در شبکۀ سوم سیما به این پرسش پاسخ داد که «مردم چگونه میتوانند انتقاد خود به حاکمیت را ابراز کنند بی آنکه متهم به اغتشاش و آشوب شوند و دشمنان از اعتراض آنان، سوء استفاده نکنند».
او گفت: «با حمایت از کُلّیّت نظام میتوانند از دولت انتقاد کنند و این همان کاری است که مردم تهران در تجمع “امنیت و اقتدار” در روز دوشنبه چهارم آذر انجام دادند.»
به گزارش عصر ایران عنوان این برنامه که چهارشنبه شب (۶ آذر) از شبکۀ سوم سیما پخش شد «بررسی تحولات اخیر کشور» بود و هر چند تصور میشد صدا وسیما قصد دارد برابر وظایف محوله به اقناع افکار عمومی دربارۀ مصرف انرژی و قیمت بنزین یا تقبیح تخریب ها بپردازد اما عملاً نوک پیکان انتقادات متوجه دولت بود.
علیرضا پناهیان، بارها از واژۀ «سیاسیون» در مقابل «متخصصین» استفاده کرد و هر چند با ذکر نام و مشخصا به روحانی نتاخت اما روشن بود که مراد او از سیاسیون، دولت و اعتدالگرایان است.
او البته از رییس مجلس شورای اسلامی به صراحت انتقاد کرد که «چرا نظرات کارشناسی نمایندگان را در جلسۀ شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا منعکس نکرده و نیز انتقاد کرد که چرا به نظرات رییس قوۀ قضاییه توجه نشده است.»
پناهیان همچنین دو انتقاد را متوجه نمایندگان حامی دولت در مجلس دانست و گفت: اول به این خاطر که در حالی که حامی دولت اند و به اعتبار نزدیکی به دولت به مجلس شورای اسلامی راه یافته اند اما به خاطر انتخابات پیش رو به دنبال طرح دو فوریتی برای متوقف کردن مصوبه افزایش قیمت بنزین بودند.
این در حالی است که مجتبی ذوالنوری رییس کمیسیون امنیت ملی مجلس و چهرۀ شاخص جبهۀ پایداری هم از تهیه طرح مشابهی خبر داده بود و پس از سخنان رهبری در صبح یکشنبه ۲۶ آبان ۹۸ طرحها منتفی شد. پناهیان اما به این موضوع اشاره نکرد.
اگر به وجه منفی و نامساعد دولت و نظام اعتراض باشد چه کنند؟؟؟
اگردریک مکان عمومی اعتراضات برگزارشود ونیروی انتظامی هم امنیت آن راتامین کنددراصلاح برنامه های هردولتی موثر خواهدبود همچنین دررسانه هاانتقادازمسئولین ازبالاتاپایین بایدامری معمولی درجامعه رایج شود