نباید جلوی کار گروههای آتشبهاختیار فرهنگی و مردمی را بگیریم.
متن منبع
حجتالاسلام والمسلمین سیدمحمدعلی آلهاشم در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در تبریز درباره اقداماتی که دراین استان در راستای رزمایش مساوات، همدلی و کمک مؤمنانه انجام شده است، اظهار داشت: بعد از شیوع کرونا، یک ستاد پشتیبانی تحت عنوان «مدافعان سلامت» در استان تشکیل شد و جالب است که افراد این ستاد را اعضای ستاد پشتیبانی مدافعان حرم تشکیل دادند که تجربیات کافی در ارتباط با جمعآوری کمکهای مردمی داشتند.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی افزود: این اقدامات و کارهای خداپسندانه برای دستگیری از آسیبدیدگان کرونا، ۲۵ روز پیش از فرمان رهبر معظم انقلاب شروع شده بود اما نیمه شعبان با اعلام رزمایش مواسات از سوی معظمله، اولاً اقدامات قبلی قوت گرفت و ثانیاً پویشی از سوی مؤسسات خیریه تبریز تحت عنوان «پویش رحمت» شکل گرفت.
آلهاشم با اشاره به فعالیتهای سپاه و گروههای مختلف در جمعآوری کمکهای مردم گفت: علاوه بر اینها و کمکهای بنیاد مستضعفان و ستاد فرمان اجرایی حضرت امام و بهزیستی، کمکهای خوبی هم از سوی مردم در سطح استان جمعآوری شد. البته همراهی رسانه ملی هم مؤثر بود و موجب شد تا رزمایش با شدت و قوت بیشتری برگزار شود.
امام جمعه تبریز درباره نقش محوری مساجد در رزمایش مواسات خاطرنشان کرد: بعد از فرمان رهبر معظم انقلاب کارکرد خودشان را تغییر دادند و به پایگاه تولید ماسک و توزیع بستههای بهداشتی و معیشتی تبدیل شدند. خوشبختانه شرکت بهداشتی مستقر در شهر و شهرکهای صنعتی هم به تولید مواد ضدعفونی روی آوردند و همه دست به دست هم دادند تا با ویروس منحوس کرونا مبارزه کنند.
حجتالاسلام والمسلمین آلهاشم با بیان اینکه مساجد و هیئتهای عزاداری تعطیل نبودند، افزود: اگر مساجد نبودند، معلوم نبود مشکلات ناشی از ویروس کرونا چقدر بیشتر باشد. روحانی مسجد، پایگاه مقاومت و هیئت امنا با لبیکگویی به مطالبه رهبر انقلاب پای کار آمدند و نیازمندان دور و اطراف محلههایشان را شناسایی کردند که کمک شایانی برای کمکرسانی به نیازمندان بود، چون تشکلهای مختلف در حال کمک بودند اما در فهرست آنها افرادی که به صورت موقت از شیوع کرونا ضرر دیده بودند، وجود نداشتند. به همین دلیل و برای جلوگیری از موازیکاری، کمکها به صورت محلهای و منطقهای انجام گرفت و هر منطقه بر عهده یک ستاد گذاشته شد.