نباید از دولت انتظار حل بحران آب در چند روز را داشت
متن منبع
حجتالاسلام سیدمحمدعلی آلهاشم: نباید از دولت انتظار حل بحران آب در چند روز را داشت.
حجت الاسلام و المسلمین آل هاشم با اشاره به اهمیت مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: امام فرمودند مجلس در رأس امور است چون کار ریل گذاری کشور را برعهده دارد. دستگاههای اجرایی باید بر اساس قانونهای مجلس انجام وظیفه کنند. اقتدار مجلس باید به دست خود مجلسیها باشد و خود آنها این اقتدار را حفظ و بیشتر کنند.
وی با بیان اینکه نمایندگان باید در طراز انقلاب اسلامی بوده و با مردم همراه باشند، افزود: یکی از اصلی ترین شاخصهای شهید مدرس اهمیت به جایگاه مردم بود و میگفت ما وکیل هستیم و باید نظر موکل خود را بدانیم چنان که با مردم کوچه و خیابان به گرمی صحبت میکرد که از طرف دیگران مورد مذمت قرار میگرفت.
امام جمعه تبریز به تنش آبی در کشور نیز اشاره کرد و گفت: تنش آبی یک ابر چالش است که به نگاه و تحلیل چند وجهی نیاز دارد. یک وجه تغییرات اقلیمی جهانی و گرم شدن کره زمین است و وجه دیگر شرایط اقلیمی در ایران است، که به دلیل دوری از دریاهای بزرگ مشکل کم آبی داریم و البته کاهش نزولات آسمانی را نباید فراموش کنیم.
وی ابراز داشت: مشکل کنونی فقط کمبود آبی نیست، بلکه مشکل از مدیریت مصرف آن است. باید از فناوریهای نوین استفاده کرد. این مشکل یک موضوع ملّی بوده و نگاه استانی به آن اشتباه است.
امام جمعه تبریز گفت: همه باید بدانیم راه حل اصلی مشکل پیچیده است و نباید از دولت انتظار حل آن را در یکی و دو روز داشت.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی اظهار کرد: از تمامی مسئولین کشوری و استانی میخواهیم به موضوع کم آبی در استان ما و خشکی دریاچه ارومیه توجه ویژه داشته باشند.