اگر مقامات ارشد به سنن الهی پایبند نباشند رابطه بدنه جامعه رابطه با واجبات سست میشود. این مسئله مسئولیت ما را بسیار دشوار میکند و ما باید مراقب تصمیمات خود باشیم.
متن منبع
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم، حجتالاسلام محمدحسن ابوترابیفرد امام جمعه موقت پایتخت در خطبههای نماز جمعه این هفته تهران، طی سخنانی اظهار داشت: در نظریه سیاسی امیرالمومنین(ع) که تجسم واقعی عقلانیت دینی، منبع اقتدار خداوند سبحان است بنابراین احکام اولیه و ثانویه مبنا و اساس قدرت سیاسی در جامعه اسلامی و نظام دینی است. مبنا قوانین مبتنی بر آموزه های وحیانی است.
وی افزود: از نگاه امیرالمومنین (ع) دو آرمان و هدف والا از سیاست ورزی و حکمرانی یعنی فراهم آوردن زمینه تعلیم و تربیت و پاسخ به نیازهای مادی و معنوی انسان و در یک کلمه توسعه انسانی و ساخت یک کشور مدرن با زیباترین و کارآمدترین زیرساختهای توسعه و پیشرفت، در پرتو آراستگی مدیران ارشد و میانی جامعه به عدالت و تقوا و اراده و عزم آنها برای فهم معارف قرآن و عترت تحقق خواهد یافت. بنابراین امیرالمونین پس از تبیین اهداف کلیدی از حکمرانی، مالک اشتر را به تقوا توصیه میکنند.
ابوترابی با بیان اینکه سیاست منهای عدالت در تفکر انقلابی علی (ع) هیچ معنایی ندارد، گفت: از منظر امیرالمومنین (ع) درجه تقوای هر انسان به میزان عبودیت و بندگی و توجه او به فرامین الهی ارزیابی میشود. آنکه اوامر الهی را بر هر مسئله دیگری ترجیح میدهد نماد تقوای الهی است.
خطیب نماز جمعه تهران با تاکید بر اینکه تصمیمات باید مبتنی بر پشتوانه علمی و کارشناسی و قابل دفاع باشد چرا که این مسئله نشان دهنده محور قرار گرفتن قرآن کریم و قانون مداری در کارها است، خاطرنشان کرد:اگر مقامات ارشد به سنن الهی پایبند نباشند رابطه بدنه جامعه رابطه با واجبات سست میشود. این مسئله مسئولیت ما را بسیار دشوار میکند و ما باید مراقب تصمیمات خود باشیم.
وی افزود: تمام اقتدار جمهوری اسلامی بدون استثنا دستاورد ارتباط نزدیک مسئولان و مردم با قرآن و عترت است. در دفاع مقدس ما گوش به سخن قرآن سپردیم و این اقتدار بزرگ خلق شد. در عرصههایی که امروز نظام اسلامی در اریکه قدرت قرار دارد دستاور مدار قرار گرفتن اوامر الهی و فرامین خداوند سبحان است.