مردم سالاری دینی تنها با ارتباط نزدیک تر میان مردم و روحانیت صیانت می شود
عبدالحسین خسروپناه (زادهٔ بهمن ۱۳۴۵ در شهرستان دزفول) روحانی استاد و پژوهشگر فلسفه دین و رئیس مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه است. او در سال ۱۳۶۸ دروس خارج فقه و اصول را در حوزه علمیه قم آغاز کرد و دوازده سال از درس خارج فقه و اصول آیات عظام وحید خراسانی و فاضل لنکرانی و هفده سال فلسفه نزد آیتالله حسنزاده آملی و آیتالله جوادی آملی در حوزه علمیه قم بهره بردو در کنار دروس حوزوی، دکترای کلام اسلامی از مؤسسه امام صادق دریافت کرد. وی تا کنون بیش از ۳۰ کتاب و یکصد و پنجاه مقاله تألیف کرده و ارائه دهنده نظریه «فلسفه فلسفه اسلامی» است
عبدالحسین خسروپناه: حوزه علمیه انقلابی از این سه جریان شبه روشنفکری و شبه انقلابی و شبه حوزوی رنج می برد
عبدالحسین خسروپناه: بیتاثیری ادبیات وظیفه شرعی بر مشارکت مردم، هم به لحاظ جامعهشناختی غلط است و هم به لحاظ فقهی.
عبدالحسین خسروپناه: وقتی میبینید که انقلابی دیروز تبدیل به مافیای اقتصادی میشود، به این خاطر است که خودسازی نکرده است.
عبدالحسین خسروپناه: در ارتش و سپاه آنقدر نظارت قوی دارند که اگر یک ریال جابجایی صورت گیرد، سریع آن افراد را محاکمه میکنند. این قدرت و اقتدار نظامی ایران، به خاطر سلامت مجموعه نظامی زیرمجموعه رهبری است.
عبدالحسین خسروپناه: خوب است مجلس خبرگان سخنگو داشته باشد. همه قوا و نهادها سخنگو دارند جز مجلس خبرگان.
عبدالحسین خسروپناه: مطالبهگری دانشجویان باید هوشمندانه، عالمانه و با راهکار باشد نه مطالبهگری مچگیرانه. اگر هم همراه با طنز باشد میتواند بسیار خوب باشد. چرا که در طنز حکمت است.
عبدالحسین خسروپناه: نکته دیگر اینکه بسیاری از کالاهای داخلی از کیفیت بهتر از کالاهای خارجی برخوردارند و لکن رواج فرهنگ غلط زاییده تبلیغات سوداگران، مانع از خرید کالای داخلی میشود و برخی از هویت باختگان را به سمت کالاهای خارجی دارای کیفیت نازل سوق میدهد. نتیجه سخن آنکه از منظر فقه نظام اجتماعی خرید کالاهای داخلی در صورت نیاز واجب شرعی و خرید کالای خارجی مشابه آن حرمت شرعی دارد.
عبدالحسین خسروپناه: متاسفانه عدهای گمان میکنند که ما چون روحانی هستیم یا تعلق به نظام جمهوری اسلامی داریم که البته به این تعلق افتخار هم میکنیم، به این دلیل از علم دینی دفاع میکنیم. در حالی که من کاملاً روشمندانه و مستدل از این امر دفاع میکنم.