مردم سالاری دینی تنها با ارتباط نزدیک تر میان مردم و روحانیت صیانت می شود
محمدعلی ابطحی فرزند سید حسن ابطحی در ۷ بهمن ۱۳۳۸ در مشهد متولد شد و مطابق با سنت خانوادگی پس از تحصیلات ابتدایی به تحصیل علوم دینی پرداخت و در ۱۳۵۵ به خارج فقه رسید.
محمد علی ابطحی: گفته بودند ما معیشت مردم را به مذاکرات پیوند نمیزنیم، اما میبینیم عملا این مساله به مذاکرات پیوند خورده است
محمد علی ابطحی: تا وقتی تحریم وجود داشته باشد، مسائل معیشتی مردم حلوفصل نمیشود.
محمد علی ابطحی: هیچگاه سابقه نداشتهاست در ماه اردیبهشتی که منتهی به انتخابات ریاستجمهوری است، مشخص نباشد کاندیدای اصلی چه کسانی هستند و چه احزابی از آنها حمایت میکنند.
محمد علی ابطحی: کسانی که به قدرت فکر میکنند، چشمان خود را در مقابل زنگ خطر مشارکت حداقلی مردم بستهاند.
محمد علی ابطحی: من از کسانی هستم که همواره از عملکرد های غلط این سی ونه ساله انتقاد علنی کرده ام و سختی هایش را هم چشیده ام، اما برای اینکه صادق باشم اعلام میکنم من و بسیاری از همفکرانمان جزو وفاداران به امام خمینی بوده وهستیم و البته تلاشها کرده ایم و همچنان آرزو داریم کاش آن چه آرمان های متعالی و آزادیخواهانه نسل انقلاب بود محقق می شد.
محمد علی ابطحی: من همیشه معتقد بوده ام اختلافات جدی جریانات سیاسی ، در زیر سقف نظام ورهبری باید حل وفصل شود. تقریبا نظر اکثر فعالان سیاسی اصلاح طلب غیر بدلی هم همین است. مرز اصلاح طلبی و براندازی در همین نقطه قرار دارد.
محمد علی ابطحی: یک جایی در ساختار عیب دارد. مهمترین عیبش هم آن است که این ساختار احمدی نژاد را رجل سیاسی شناخته است! احمدی نژاد نه سابقه ای داشت و نه اندازه سیاست ایران بود و نباید رجل سیاسی شناخته می شد و این کار شورای نگهبان تعجب آور بود و از آن چنین توقعی نمی رفت که او را به مدیریت کشور بیاورد و چنین بحران هایی ایجاد شود.
محمد علی ابطحی: سینمای ایران به دلیل موضوعات بعضا متفاوت و یا لوکیشن هایش و نیز هنرمندان کار بلدش تابلو قشنگی برای معرفی ایران است خوبی سینمای ایران یکی هم این است که همه سلیقه های رسمی ایران در عرصه فیلمسازی دستی بر آتش دارند.
محمد علی ابطحی: کاش نیروهای مذهبی برای میلاد امامان به اندازه ایام شهادت که عزاداری می کنند شادی تولد را اهمیت دهند.
محمد علی ابطحی: به دیدن دکتر روحانی هم رفتم.گروه گروه به دیدنش می رفتند و کمی صحبت می کرد. وقتی ما بودیم در مورد مشکلات داخلی به خصوص قضایی و امنیتی که جلو پیشرفت کار اقتصادی را می گیرد حرف زد.با آقای جهانگیری هم که رفیق دیرین هستم. به دیدار ایشان هم رفتم.در مورد دروغ ۱۳ ای که میگفت قرار است به شهرداری برود حرف زدیم.با خنده ملیحی که در زیر سایه بینی اش بر لب هایش نشسته بود، گفت خیلی ها آمال و آرزوهاشان را در قالب دروغ سیزده میگویند.البته من گفتم که کاش برای آینده ایران زودتر تز دولت جدا شود.
محمد علی ابطحی: مردم و حاکمیت هرچه بر فرهنگ و سنن ایرانی تاکید بیشتری نمایند، می توانند هویت تاریخی و قدرت ملی را بهتر حفظ کنند.سیزده به در یکی از سنت های ایرانی است که بابهار گره خورده است. سبزه و طبیعت مظهر زیبایی و شادمانی است. فرهنگ ملی ایران راسختر از آن است که کسی بتواند آن را نادیده بگیرد.
محمد علی ابطحی: امسال بیشتر از همیشه حق زنان است که برای دِربی به استادیوم بروند. قرار بود صدای اعتراضهای مدنی را بشنویم. حرف زنان خیابان انقلاب، مطالبه حقوق شان بود. وقتی صدای آنان برای حقوق مشروعشان که رفتن استادیوم هم یکی از آنهاست، شنیده نشود باید صدایشان را با روسری سرِ چوب کرده شنید.
محمد علی ابطحی: دختران خیابان انقلاب فاسد نیستند. آنها فقط مخالف حجاب اجباری و مخالف بی حرمتی به زنان هستند.اگر صحبت از گناه است، تهمت،گناه بزرگتری از بی حجابی است و به حکم شرع تعزیر دارد. البته زنان و دختران فاسد ومردان فاسد و فاسق زیادند وآزادانه می چرخند ولی انهادختران خیابان انقلاب نیستند.