حسین نوری همدانی (زادهٔ ۱۳۰۴ خورشیدی) فعال سیاسی پیش از انقلاب ایران (۱۳۵۷) و از مراجع تقلید شیعه است. ایشان اولین مرجعی است که در تاریخ ۱۳۹۶/۷/۲ به ربوی بودن نظام بانکی جمهوری اسلامی ایران اعتراض کرده و از مردم درخواست کرده تا هزینه ای بابت دیرکرد اقساط نپردازند.
وی ادبیات فارسی، گلستان سعدی، انشا، ترسل نصاب و … تا معالم الاصول را نزد پدر آموخت. از سال ۱۳۲۱ شمسی به مدت یک و نیم سال در مدرسه آخوند همدانی تحصیل کرد و سپس به قم عزیمت نمود.
وی دومین امضاکننده بیانیه خلع محمدرضا شاه از سلطنت است. او به همراه ناصر مکارم شیرازی دو عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم بودند که در جریان انتخاب اولین رئیس جمهور ایران از ابوالحسن بنیصدر در مقابل نامزد جامعه مدرسین حمایت کردند و از جامعه مدرسین اخراج شدند.
او از بدو ورود به حوزه علمیه قم همزمان با تحصیل، تدریس را نیز آغاز کرد و در موضوعات مختلف فقهی، اصولی، کلامی، اخلاقی و … شاگردان زیادی پرورش داد.
فرستاده سید روحالله خمینی به کردستان در هفته اول انقلاب[۲]
نماینده امام در رسیدگی به امور دانشجویان ایرانی مقیم اروپا[۳]
فرستاده سید روحالله خمینی به هند و پاکستان[۴]
سید حسین موسوی تبریزی، دادستان کل انقلاب در زمان آیتالله خمینی و نماینده سه دوره مجلس، داماد اوست.
اولین کار دولت باید این باشد که گرانی را از میان بردارد. چرا که با این کار مردم را خوشحال میکنید و واقعا هم چشم مردم به شما و همکارانتان دوخته شده است تا گرانی را برطرف کنید.
حضور گرم و حماسهای در انتخابات، تقویت جبهه مقاومت در منطقه است و در حقیقت تداوم بخش پیروزی فلسطین و یمن و سوریه و لبنان و دیگر عرصه های مقاومت و همفکران حاج قاسم سلیمانی در کل جهان است
۴۰ سال از انقلاب گذشته و هنوز وضعیت بانک ها سامان پیدا نکرده است، علما باید در رسانه ها و تلویزیون مردم را نسبت به مسائل بانکی توجیه کنند تا خواسته و ناخواسته دچار ربا نشوند.
در مورد بحث حجاب بارها گفته شود ولی امروز شاهد بیتفاوتی نسبت به مسئله حجاب هستیم و میبینیم کم حجابی و بدحجابی در جامعه دینی و اسلامی نظام جمهوری اسلامی انجام میشود، ولی توجهی به آن نمیشود.
باید با افغانستان که مواد مخدر از آن وارد می شود قاطعانه صحبت کنیم تا این موضوع حل شود و نباید در این مسأله مهم نرمش نشان داد چرا که اعتیاد آسیب های فراوانی به جامعه وارد می کند.
باید شورای نگهبان با دقت این لایحه [FATF] را بررسی کند. مردم به وضوح گرانیها را احساس میکنند که بسیار نگرانکننده است، از مسئولان میخواهیم نظارت بیشتری به گرانشدن کالاها داشته و به مشکلات مردم رسیدگی کنند.
مبادا مصوبه گروه ویژه اقدام مالی مانند برجام شود، وکلای مردم باید در خانه ملت مراقب باشند؛ در این میان حوزه علمیه نیز وظیفه دارد که بیدار بوده و با تمام قوا با این قرارداد مخالفت کند.
مردم اگر بدانند تبعیض نیست، بی عدالتی نمیشود و بدانند که مسئولان در تلاش هستند، مطمئناً تحریم را تحمل میکنند و مثل همیشه از نظام و انقلاب حمایت میکنند.