مردم سالاری دینی تنها با ارتباط نزدیک تر میان مردم و روحانیت صیانت می شود
جنتی متولد لادان اصفهان در ۱۳۰۵ است. اواسط دهه ۲۰ وی از اصفهان به قم جهت تحصیلات حوزوی عزیمت و زیر نظر آیتالله حسین بروجردی و سپس روحالله خمینی تلمذ نمود. سپس در مدرسه حقانی قم یعنی مرکز پرورش بسیاری از چهرههای افراطی که متعاقباً در دستگاه اطلاعاتی گماشته شدند مشغول به تدریس شد. در اوائل انقلاب پسر او حسین به سازمان مجاهدین خلق پیوست و توسط سپاه کشته شد. جنتی از روز تشکیل شورای نگهبان از اعضای آن بوده و در سال ۱۳۷۱ زمام دبیری شورا را از محمد محمدی گیلانی تحویل گرفت. جنتی کاملاً تابع و مطیع منویات علی خامنهای بوده و به او وفادار است. اندکی پیش از انتخابات ریاست جمهوری در سال ۱۳۸۸ وی با جانبداری از محمود احمدینژاد که با دبیری شورای نگهبان همخوانی نداشت—زیرا مستلزم حفظ بیطرفی است—شگفتی توأم با نارضایتی عدهای را بسوی خود جلب کرد. با آغاز تظاهرات اعتراضی پس از انتخابات جنتی مسؤولان امنیتی نظام را به اعدام «متخلفین» تشویق کرد. وی همچنین بر حصر خانگی میرحسین موسوی و مهدی کروبی پافشاری نموده و مصراً خواهان قطع رابطه کامل آنان با خارج از محوده منازلشان بود. جنتی از مخالفان سرسخت جریان اصلاحطلبی است و بارها علیه هاشمی رفسنجانی موضع گرفت. سن بالای وی موضوع بسیاری از مطایبههای سیاسی در ایران است هرچند وی از قدرتمندترین رجال کشور بشمار میرود.
احمد جنتی: اولین وظیفه حکومت اسلامی سیر کردن گرسنگان است
احمد جنتی: این انقلاب جهانی از مرزهای ایران عبور کرده و نشانه تاثیرات این انقلاب، دشمنی روزافزون جهان سلطه با ایران اسلامی است
احمد جنتی: اگر مشکلات بین ایران و عربستان حل شود، اقدامی مهمی صورت گرفته است.
احمد جنتی: رئیسجمهور باید رسیدگی به امور معیشتی مردم و واکسیناسیون در برابر کرونا را سرعت ببخشد.
احمد جنتی: شورای نگهبان اجازه نداده در رأی مردم و سلامت انتخابات خدشهای وارد شود
احمد جنتی: امید که با استفاده از ظرفیتهای داخلی و گسترش تعاملات منطقهای و بین المللی، فصل نوینی از تحقق عدالت اجتماعی، کمک و حمایت از محرومان جامعه و رفع مشکلات اقتصادی شاهد باشیم
احمد جنتی: بررسی صلاحیت داوطلبان انتخابات را با دقت هرچه بیشتر انجام میدهیم.
احمد جنتی: وضعیت اقتصادی کشور بسیار نگرانکننده است و معلوم نیست که آیا مسئولان از اصلاح وضعیت موجود اقتصادی، ناتوان هستند یا اینکه اعتنایی ندارند.
احمد جنتی: بهترین قدردانی مسؤولان از مردم حل مشکلات معیشتی است.
احمد جنتی: وظیفه مسئولان است تا هرچه زودتر مشکلات مردم عزیز را حل کنند.
احمد جنتی: در شرایطی که به دلیل سوء تدبیریهای برخی مسئولان مردم با مشکلاتی همچون گرانی و تورم مواجه هستند، رئیسجمهور اظهارات خلاف قانون اساسی علیه شورای نگهبان مطرح میکند.
احمد جنتی: دولت و بهخصوص مردم در حد توان و وسع خود به مردم حادثه دیده لبنان نیز کمک کنند.
احمد جنتی: اقدامات نهادهای انقلابی در راستای کمک به اقشار مستضعف لازم اما کافی نیست و دستگاههای اجرایی باید اقدامات اساسیتری انجام دهند.
احمد جنتی: اصلاح قانون انتخابات ناظر به سیاستهای کلی انتخابات باشد، اما متأسفانه طرح اخیر نهتنها هیچ نسبتی با سیاستهای کلی انتخابات ندارد بلکه با هدف بیخاصیت کردن احراز صلاحیت داوطلبان طراحی و تصویب شده است.
احمد جنتی: مردم به سلامت انتخابات اعتماد دارند و ۴۰ سال انتخابات سالم در این کشور با همکاری همه دستگاهها برگزار شده و امکان تقلب در انتخابات وجود ندارد.
احمد جنتی: مسئولان میبایست برای چنین جراحی مهمی از مدتها پیش اذهان و افکار عمومی را آماده میکردند و از فواید چنین طرحی همچون واریز بسته حمایتی که برای خود مردم مفید بود، سخن میگفتند و درمقابل به مضرات ارزانی بنزین همچون قاچاق گسترده سوخت اشاره میکردند که متأسفانه این اقدام به خوبی صورت نگرفت.
احمد جنتی: من به مدیران فعلی هیچ امیدی ندارم… ما برای روزی کار می کنیم که اینها با مدیران جوان و انقلابی جایگزین شوند تا از این خفت و گرفتاری که دچارش شده ایم رها شویم.
احمد جنتی: سیلهای اخیر در عین اینکه خسارتهای جانی و مالی در پی داشت اما برکات زیادی را هم به همراه داشت که باید اینها را نعمت الهی تلقی کرد.
احمد جنتی: چرا باید فضای مجازی این وضع را داشته باشد. چه کسی باید به وضعیت فضای مجازی رسیدگی کند؟ چرا باید فضای مجازی آنقدر باز باشد که جوانان به راحتی لاابالیگری و بی دینی بیاموزند فضای مجازی باید در خدمت نظام و انقلاب قرار گیرد.
احمد جنتی: متأسفانه برخی به ابتدائیترین مسائل مربوط به مجلس آشنایی ندارند و چه بسا برخی اصلاً یک بار متن قانون اساسی را نخوانده باشند.
احمد جنتی: اعتراض غیرسیاسی کامیونداران مبنی بر افزایش کرایه در نتیجه گران شدن لوازم و قطعات یدکی، باید بررسی شود و دولت موظف است تا در این زمینه سریع برنامهریزی و تصمیمگیری کند.
احمد جنتی: پایین آمدن ارزش پول ملی غیرقابل قبول است و باید راهکاری فوری و مؤثر به کار گرفته شود.
احمد جنتی: اوضاع امروز کشور از نظر مسائل اقتصادی و آشفتگی بازار به ویژه بازار سکه و ارز اسباب نگرانی است.
احمد جنتی: ما روز به روز با مشکلات اقتصادی بیشتری روبهرو هستیم، سکه و ارز بهعنوان محور مشکلات در اقتصاد کشور مطرح شده که روز به روز با افزایش قیمت همراه است. همچنین شاهد واردات خودروهای میلیاردی و همچنین تخلفات گسترده در ثبت سفارشات هستیم.
احمد جنتی: راه برونرفت از مشکلات کنونی (مسئله آب در خرمشهر و آبادان) تفکر و اقدام انقلابی است که ظاهراً هنوز خیلی از مسئولان نسبت به آن بیتوجه هستند.
احمد جنتی: اگر می گوییم باید در سوریه باشیم چون آنجا هم مورد هجمه ظالم صهیونیستی قرار گرفته است، آنجا با داعشی ها درگیر شدیم، در میانمار هم باشد از مردم مظلوم حمایت می کنیم، بنابراین حمایت از مظلوم وظیفه شرعی، اخلاقی، عرفی و انسانی است، باید به این وظیفه عمل کنیم، خداوند هم به ما کمک خواهد کرد.
احمد جنتی: بعضی که ثروتهای کلان میاندوزند، خانه دومشان در اروپا و آمریکاست و هرکدامشان که نمیتوانند در کشور بمانند، به این خانه دوم خود میروند.
احمد جنتی: مشکلات مالی و بانکی خیلی جدی و اساسی است؛ این مشکلات هم در بُعد قانون وجود دارد و هم در بُعد اجرا که متأسفانه مشکلات در بُعد اجرایی خیلی بیشتر از بُعد قانونی آن است.
احمد جنتی: خبرگان از مسئولین نظام توقع دارند در مورد فرهنگ و معیشت و اقتصاد و تولید اهمیت قائل شوند چون هیچ انسانی راضی نیست که عده ای گرسنه باشند و عده ای با پول های مردم فقیر آلاف و الوف برای خود جمع کنند.
احمد جنتی: باید مواظب باشیم پسرها و دخترهایمان خراب نشوند، به دولت میگویم این چه وضعیتی است. درصد بالایی از دانش آموزان نماز نمیخوانند. ما موظف هستیم از مسئولین بخواهیم رسیدگی کنند.
احمد جنتی: در زمینه مشکلات اقتصادی و معیشتی راهها بسته و قفل نیست ولی باید مسئولیتها را به آدمهای انقلابی و توانمند سپرد.
احمد جنتی: وضعیت معیشتی مردم بسیار بد است البته من وارد این حوزه نمیشوم چون کاری از دستم برنمیآید اما زمانی که غذا میخورم ناراحتم که چرا ما دستمان به دهانمان میرسد ولی برخی دیگر از مردم این امکان را ندارند. مسئولان باید با وضع فقیرانه زندگی کنند تا فقرا از غصه دق نکنند؛ وقتی وضع معیشتی بد باشد همین فقرا در خیابان اعتراض میکنند چرا که نمیتوانند زندگی را تحمل کنند.
احمد جنتی: البته مردم ما مردم نجیبی هستند و از آنان تقدیر و تشکر میکنیم که موضوعات پیش آمده را تحمل میکنند؛ چرا که مسلمان هستند و معتقد به ولایت فقیه و به دنبال اغتشاش و ناامنی نیستند، اما آدمی که گرسنه است تا چه حد میتواند تحمل کند؟
احمد جنتی: این فضای مجازی بلا و مشکلی است که به جان ما افتاده است و من نمیگویم که میتوانیم جلوی آن را کلا بگیریم. این کار نشدنی است اما میتوانیم آن را کم کنیم.
احمد جنتی: این اغتشاشات ادامه فتنهی سال ۸۸ بود و همه باید باور کنند که آمریکا، اسرائیل، عربستان و برخی کشورهای دیگر به دنبال بهرهبرداری از این اغتشاشات بودند.
احمد جنتی: در این اغتشاشات شاهد بودیم که برخی اشرار در کنار افرادی که به مشکلات اقتصادی معترض بودند قرار گرفتند و کار را به جایی کشاندند که دشمنان کشور و بخصوص برخی مسئولان آمریکا از این اغتشاشات حمایت کردند. این اغتشاشات از جمله منکراتی هستند که دلیل به وجود آمدن آنها عدم برخورد با منکرات دیگری بوده است که عامل به وجود آمدن گرانی و ایجاد مشکلات اقتصادی بودهاند.
احمد جنتی: مسئولان باید بدانند در پس لبخند دشمن، تیر زهرآگین وجود دارد و برجام مصداق تیر زهرآگین بود، لذا مؤمنین و مسلمانان نباید فریب بخورند، آیا نقض متعدد تعهدات آمریکا در قبال کشورهای دیگر برای شناخت این سرطان جهانی کافی نیست؟
احمد جنتی: اگر کارهایی شده بگویید تا مردم خوشحال شوند، اگر نشده از مردم عذرخواهی کنید و بگویید چرا کاری نشده است.