او در سال ۱۳۲۹ در شهرستان شاهرود متولد شده است. وی در سال ۱۳۴۳ وارد حوزه علمیه قم میشود و دو سال از تحصیلات حوزوی خود را در مدرسه علوی میگذراند. علی سعیدی در سال ۱۳۴۵ به مدرسه حقانی میرود. آیتالله سیدمحمدبهشتی، آیت الله احمد جنتی، آیتالله محمدتقی مصباحیزدی، آیتالله محمد محمدی گیلانی و آیتالله امینی از جمله اساتید وی در مدرسه حقانی بودهاند.
علی سعیدی به دلیل سابقه آشنایی با آیتالله طاهریخرمآبادی، در سال ۱۳۶۰ وقتی آیتالله طاهری به نمایندگی آیت الله خمینی در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی منصوب میشود، همکاری خود را به صورت رسمی و گستردهتر با سپاه پاسداران انقلاب اسلامی آغاز میکند. دانشآموخته مدرسه حقانی در سال ۱۳۶۲ از سوی آیت الله خمینی به عنوان رئیس حفاظت اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تعیین میشود. وی نخستین رئیس حفاظت اطلاعات سپاه و به گفته خودش بنیانگذار آن بوده است. او بیش از ۹ سال در این سمت باقی ماند تا اینکه در سال ۱۳۷۲ استعفایش مورد پذیرش آیت الله سید علی خامنهای قرار میگیرد. وی بعد از کنارهگیری از ریاست حفاظت اطلاعات سپاه به سازمان تبلیغات اسلامی میرود و از سوی رهبری به عنوان قائممقام سازمان تبلیغات اسلامی منصوب میشود. سعیدی پس از ۸ سال در سال ۱۳۸۰ دوباره به سپاه بازمیگردد و جانشین نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی وقت، آیتالله موحدی کرمانی میشود. در سال ۱۳۸۴، علی سعیدی به عنوان نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی منصوب میشود.
علی سعیدی شاهرودی: رفتار قضات ما در آن دوره و در مقابله با مخالفان داخلی دهه ۶۰ کاملاً قابل دفاع است؛ زیرا وقتی حکومت دینی در خطر میافتد، حفظ آن از اوجب واجبات است
علی سعیدی شاهرودی: نگاه امام این بود که ما نباید با بکارگیری دیپلماسی، عمق استراتژیک در منطقه را از دست بدهیم.
علی سعیدی شاهرودی: مشکل جمهوری اسلامی، دولتهاییاند، که به علت ضعف در پاسداری از انقلاب و نظام به سمت بدترین راه حل، یعنی سازش میروند.
علی سعیدی شاهرودی: برخی وقتی به قدرت و مسئولیتی میرسند و اختیاراتی در دست میگیرند منحرف میشوند.
علی سعیدی شاهرودی: یکی از مشکلاتی که امروز با آن روبرو هستیم دوری از همان نحوه مدیریت بر جامعهای است که توسط خدای متعال ترسیمشده است.
علی سعیدی شاهرودی: فتنه ۹۸، فتنه عظیمی بود، دشمن می خواست همان بلایی که سر لبنان و عراق آمد در ایران اجرا شود، ولی خوشبختانه با تدابیر رهبری این فتنه خنثی شد ولی برخی بی تدبیری ها زمینه ای را فراهم می کند که دشمن بتواند ضربه ای وارد کند.
علی سعیدی شاهرودی: دیپلماسی بازی گردانی مد نظر باشد نه دیپلماسی انفعالی و بازیچه شدن در برابر دشمن. به هر حال اگر زمامداران، مسئولان و نخبگان سیاسی ایران بخواهند از اندیشه سیاسی امام پیروی کنند، باید در سیاست خارجی این اصل را مد نظر قرار بدهند. در فرهنگ همین گونه است.
علی سعیدی شاهرودی: اگر در قضیه برجام مجلس شورای اسلامی درست حرکت میکرد، امروز ما در این مقطع نبودیم، اما بار اصلی و بار اجرائی بر دوش دولت است و رهبر معظم انقلاب اسلامی نقش تعیینکنندهای دارد، اما دولت انقلابی میتواند آرمانهای مقام معظم رهبری را جامع عمل بپوشاند و روحیه انقلابی را در مردم ایجاد کند و اگر دولت گرفتار روحیه انفعالی شد مردم را هم به انفعال میکشاند.
علی سعیدی شاهرودی: بحث بدحجابی و بیحجابی، عرفیسازی برخی مسائل و بیتفاوتی مردم بسیار نگران کننده است. نباید مردم از کنار این قضایا بگذرند. بحث دوم بیتفاوتی مسئولان است. دولت در ترویج اخلاق نقش دارد.