مردم سالاری دینی تنها با ارتباط نزدیک تر میان مردم و روحانیت صیانت می شود
سید رضا اکرمی (زاده ۱۳۲۱ در سمنان) روحانی و سیاستمدار محافظهکار ایرانی، رئیس شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری، مشاور عالی وزیر کشور (عبدالرضا رحمانی فضلی) در امور روحانیت و رئیس شورای فرهنگی وزارت کشور جمهوری اسلامی ایران است.
وی عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز، دبیر سابق جامعه وعاظ تهران و نماینده دورههای دوم، سوم، چهارم، پنجم و هشتم مجلس شورای اسلامی از شهرهای
سمنان و تهران است
پستهای وی پس از پیروزی انقلاب ایران (۱۳۵۷)؛ اولین رئیس عقیدتی سیاسی نیروی هوایی ارتش، نمایندگی در ۵ دوره مجلس شورای اسلامی، فرماندهی تبلیغات جبهه و جنگ، جانشین رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش و مشاور عالی این سازمان بودهاست.
سید رضا اکرمی: مراجع خواستهها و مطالبات مردم را به مسئولان میگویند و آنها هم هنگامی که این حرفها را شنیدند، به مقداری که ممکن است به آنها رسیدگی میکنند.
سید رضا اکرمی: وقتی مقام معظم رهبری میگویند باید حداکثری بیندیشیم و عمل کنیم، خود شورای نگهبان باید این را تکلیف و معنا و مفهوم جمهوری اسلامی تلقی کنند.
سید رضا اکرمی: نمایندگان مجلس حاضر نیستند بپذیرند در شرایط تحریم و شیوع ویروس کرونا قرار داریم.
سید رضا اکرمی: بهتر است زنان در این بخش [ریاست جمهوری] استراحت کنند و راحت زندگی کنند.
سید رضا اکرمی: جمهوری اسلامی ایران در عرصه مدیریتی نسبت به بسیاری از کشورهای غربی در زمینه کنترل و مهار کرونا بهتر عمل کرد و این با وجود تحریمها و مشکلات زیاد اقتصادی رخ داد.
سید رضا اکرمی: خشکمقدسها همیشه به دین ضربه میزنند و متاسفانه آنطور که لازم است تذکر و اخطار هم نمیگیرند و همین عاملی برای تداوم عمل ضرررسانشان میشود.
سید رضا اکرمی: مردم در هر شرایطی حق دارند و باید مشکلاتشان را جدی گرفت و تلاش کرد جامعه به آرامش برسد. چون مردم را نمیتوان فقط برای رای دادن خواست.
سید رضا اکرمی: روزه برترین راه ساخت یک سیاستمدار اسلامی است، چرا که با رفع کدورتها و اجتناب از حاشیهسازیها میشود، تزکیه نفس، رفع کدورتها، ایجاد اتحاد، حفظ وقار و رعایت همیشگی آرامش که در فلسفه روزه لحاظ شده که میتواند به الگوی رفتاری سیاستمداران تبدیل شود.
سید رضا اکرمی: چند سال پیش عده ای رفتند سفارت عربستان را آتش زدند و برای کشور مساله درست کردند. در حالی که این کار خلاف عقل، تجربه بود. ما به دشمن نباید بهانه دهیم؛ بلکه باید مستدل و منطقی عمل کنیم.
سید رضا اکرمی: من در نماز جمعه هفته اخیر مشهد حضور داشتم و سخنان آقای علم الهدی را هم شنیدم. یک نفر هم تکبیر گفت که تکبیر بسیار بی رمقی ادا شد؛ اینها از همان رواق بیرون نمی رود. وقتی که ما حرف را به جای خود و همراه با راه حل نگوییم این طور می شود.
سید رضا اکرمی: باید همچون گذشته توان دفاعی کشور مدام به روز رسانی و تقویت شود تا قدرت بازدارندگی نظام مانع از نفوذ و دشمنی مغرضان باشد، باید استقلال و قدرت منطقهای خود را حفظ کرده و زمانی که کشوری از ما کمک خواست، به یاری او بشتابیم.
سید رضا اکرمی: اقتصاد ما بیمار است. به این دلیل که نفتی، وارداتی، مصرفی و بهره کاری در آن بسیار پایین است. حجم واردات ما نیز بسیار سنگین است و در واقع ما می توانیم با توجه به اقتصاد مقاومتی، تولید را افزایش داده و مصرف را تنظیم کنیم. همچنین برای اینکه وارادات خود را به حداقل رسانده و صادرات را بالا ببریم و از اتکا به نفت خارج شویم، باید بسیار تلاش کنیم و اراده و انسجام خود را قوی کنیم و به دنبال مسائل حاشیه ای نباشیم.
سید رضا اکرمی: مخاطب بیانات رهبر معظم انقلاب در آن سخنرانی، فقط قوای سهگانه نبودند بلکه به صورت عام فرمودند ما در بخش عدالت عقب افتادهایم. بخش خصوصی و تعاونی در کنار بخش دولتی نیز به عنوان بخشهای مهم اقتصادی نتوانستهاند در تحقق عدالت اقدام مؤثری انجام دهند تا فاصلههای طبقاتی کاهش یابد. در واقع این اقدامات نتوانسته باعث شود که فقرا این همه در مضیقه نباشند و رفاه و بیدردی اغنیا افزایش نیابد.
سید رضا اکرمی: ائمه جمعه ما عوض جاذبه، دافعه دارند. مباحثی که آنها مطرح می کنند مباحث متناسب با نیاز جامعه امروز ما نیست.